Новото поприще на Джъстин Бийбър

2014-01-05 11:00:00
Новото поприще на Джъстин Бийбър
Снимка: Reuters

Само преди няколко дни милиони слушатели по света бяха втрещени от новината, че световноизвестната звезда Джъстин Бийбър се отказва от пеенето. Странно, но сякаш хората по света се разделиха почти по равно, балансът винаги има значение, и бяха в двете крайности, едни почти стигнаха до депресия от радикалното решение на Бийбър, а други бяха на върха на щастието, не вярвайки, че мечтата им се е сбъднала.

 

 

Оставяйки настрана неговия талант и произведенията му на изкуството, няма как да отречем, че младежът беше име в музиката и ни се стори доста странно решението му, а и на неговия мениджър, който продължава да отрича, че Бийбър ще се откаже от пеенето. Ето обаче, че имало причина за всичко това. Едва ли много от вас са вярвали, че младокът ще се "пенсионира" и няма да се занимава повече с нищо. Ако мислите така, то сте прави, защото Джъстин бързо си избра ново поприще, в което се надява да блесне, поне толкова колкото и в пеенето.

 

Според запознати източници канадецът ще остане в музиката, тъй като тя е част от живота му и едва ли би могъл да живее без нея. Същото важи и за ролята му като творец, той все още държи да забавлява хората с таланта си, но този път вместо микрофон, Бийбър иска да застане над диджейския пулт.

 

Момчето разпалило милиони женски сърца, а и не само, дори вече е започнал активно да се подготвя за новото си поприще. Има информация, че получава уроци по пускане и смесване на музика, не от кой да е, а от самия DJ на Usher.

 

"Джъстин може да стане най-добре платеният DJ в света. Той ще може да получава същите пари, които взима от своите турнета, като пуска един час музика по клубовете", твърди за близък до певеца източник.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
N1K17Y123
преди 10 години

"Оставяйки настрана неговия талант и произведенията му на изкуството, няма как да отречем, че младежът беше име в музиката"". Ако мислите така, то сте прави, защото Джъстин бързо си избра ново поприще, в което се надява да блесне, поне толкова колкото и в пеенето."Сменете си дилъра !

FunkyPie
преди 10 години

'Момчето разпалило милиони женски сърца, а и не само'-Насе,специално за теб :D

dimitar.,
преди 10 години

Цялата работа с антифеновете на джъстин бийбър е маркетингов трик. От поведението до външния му вид всичко е така премислено, че да могат глупавите 13-годишни бъдещи тираджии да му желаят смъртта публично, не осъзнавайки, че точно те са причината да бъде толкова популярен и богат. Жалко само за него, никой не заслужава да е толкова мразен (и то без причина).

EinGutesKind
преди 10 години

"а други бяха на върха на щастието, не вярвайки, че мечтата им се е сбъднала."Каква мечта, един от милионите певци да си прекрати кариерата ... и аз не харесвам много изпълнители, но не ми пука дали пеят - просто не ги слушам. ***.

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия